Antena Meniu Search
x

Video Lungul drum spre casă de la mare, presărat cu accidente şi aglomeraţie de nedescris. Şoferii, nevoiţi să treacă testul răbdării

Aglomerație mare, de la mare spre București. Cel mai aglomerat weekend de până acum, de pe litoralul românesc, s-a transformat, ieri, şi cel mai aglomerat drum de întoarcere acasă.

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 08:11

Vezi și

Lucrările de la Feteşti au blocat circulaţia pe Autostrada Soarelui. S-a mers bară la bară şi de la ieşire din localitatea 23 August până la intrarea în Costineşti după ce două maşini s-au ciocnit. 

Un accident rutier grav a fost şi pe autostrada A4, după Podul Cumpăna. Un şofer, dar şi o pasageră, ambii de 30 de ani, au ajuns la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat şi a ajuns pe câmp, după ce le-ar fi explodat o anvelopă. La faţa locului a intervenit chiar şi un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe şofer la Spitalul Judeţean din Constanța. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Lungul drum spre casă de la mare, presărat cu accidente şi aglomeraţie de nedescris. Şoferii, nevoiţi să treacă testul răbdării