Antena Meniu Search
x

Video Magazinele din Aeroportul Otopeni, închise temporar. Va fi afectată şi zona de restaurante şi cafenele

Magazinele din aeroportul Otopeni se închid pentru aproape o lună. O companie franceză a câştigat contractul de închiriere a spaţiilor comerciale şi face reamenajări. Şi zona de restaurante şi cafenele va fi afectată. Oficialii anunţă însă că lucrările se vor face pe rând. 

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 22:17

Vezi și

Serviciile de tip duty-paid din Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București au fost suspendate temporar, ca urmare a încetării contractului de asociere pentru aceste spații, anunță, joi, reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), potrivit Mediafax.

Va fi afectată şi zona de restaurante din aeroport, anunţă CNAB

Potrivit CNAB, ca urmare a încetării contractului de asociere pentru spațiile duty paid din Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, serviciile comerciale tip duty-paid și conexe sunt suspendate pentru aproximativ 30 de zile.

„Această perioadă este necesară pentru parcurgerea tuturor etapelor obligatorii în astfel de situații, cum ar fi efectuarea operațiunilor de inventariere, predare-primire etc. dar și pentru pregătirea spațiilor comerciale pentru funcționarea conform noului contract de închiriere, încheiat, în urma unei proceduri transparente de licitație, cu societatea Lagardère Travel Retail România. Atât CNAB, cât și partenerii contractuali vor depune toate eforturile necesare pentru a scurta perioada de indisponibilitate a acestor servicii”, anunță CNAB.

Conform sursei citate, saloanele business nu vor fi afectate. De asemenea, zona food va fi afectată puțin, pentru că unele cafenele/restaurante vor fi transferate altor chiriași și cele mai multe dintre spații vor fi reamenajate, însă acest lucru nu se va face simultan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Magazinele din Aeroportul Otopeni, închise temporar. Va fi afectată şi zona de restaurante şi cafenele