Antena Meniu Search
x

Magdalena Şerban, cerere explozivă în faţa judecătorului. Vrea confruntare cu Alexandra, prima tânără pe care a împins-o în faţa metroului (Video)

Audierea Magdalenei Şerban provoacă uimire generală, după ce femeia care a ucis o tânără împingând-o în faţa metroului a cerut confruntare cu prima victimă.

Magdalena Şerban, cerere explozivă în faţa judecătorului. Vrea confruntare cu Alexandra, prima tânără pe care a împins-o în faţa metroului (Video)

Audierea Magdalenei Şerban provoacă uimire generală, după ce femeia care a ucis o tânără după ce a împins-o în faţa metroului a cerut confruntare cu prima victimă.

Magdalena Şerban, ucigaşa de la metrou, a cerut confruntare cu Alexandra, prima tânără pe care a încercat să o omoare la staţia de metrou Costin Georgian. Femeia spune că nu a fost o tentativă de omor, ci doar o simplă îmbrânceală.

Magdalena Şerban şi-a menţinut declaraţiile anterioare, susţinând că nu a încercat să le omoare pe fete, doar le-a îmbrâncit puţin. Mai mult decât atât, avocata sa a cerut ca femeia să fie plasată imediat în arest la domiciliu.

Pe acelaşi subiect

Mai mult, Magdalena Şerban ar fi în greva foamei, spune avocata femeii. Apărătorul a menţionat că în arest nu sunt condiţii decente, iar clienta sa ar fi fost ţinută permanent cu cătuşe la mâini, având probleme chiar şi atunci când trebuia să-ţi facă nevoile fizice.

Audierea Magdalenei Şerban, criminala de la metrou, continuă. Ea este audiată astăzi, în legătură cu acuzaţiile de omor şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Magdalena Şerban, cerere explozivă în faţa judecătorului. Vrea confruntare cu Alexandra, prima tânără pe care a împins-o în faţa metroului (Video)