Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Magdalena Şerban tocmai a jurat că n-a văzut metroul când a împins-o pe Alina Ciucu pe şine şi i-a dat cu piciorul în cap. A cerut să fie eliberată (Video)

Magdalena Şerban, femeia pe care o ţară întreagă a văzut-o împingând spre moarte, în faţa metroului o tânără, a jurat că nu a văzut că vine metroul.

de Redactia Observator

la 20.12.2017 , 13:44

Magdalena Şerban tocmai a jurat că n-a văzut metroul când a împins-o pe Alina Ciucu pe şine şi i-a dat cu piciorul în cap. A cerut să fie eliberată

Magdalena Şerban, femeia pe care o ţară întreagă a văzut-o împingând spre moarte, în faţa metroului o tânără, a jurat că nu a văzut că vine metroul nici în cazul Alinei Ciucu, nici în cazul Alexandrei, prima victimă care a reuşit să scape în ultima secundă.

Magdalena Şerban susţine că ea doar le-a îmbrâncit pe cele două fete, din diferite motive, dar scopul nu a fost să le omoare. În plus, spune ea, femeia a spus, aflându-se sub jurământ, că nu a văzut metroul sosind în staţie la momentul comiterii celor două fapte.

Articolul continuă după reclamă

Magdalena Şerban susţine că atacul asupra Alexandrei a fost doar o discuţie, iar despre gestul care a dus la moartea Alinei Ciucu, femeia a precizat că a fost ceva similar. Femeia a cerut control judiciar sau arest la domiciliu.

Pe acelaşi subiect

Magdalena Şerban, ucigaşa de la metrou, a cerut confruntare cu Alexandra, prima tânără pe care a încercat să o omoare la staţia de metrou Costin Georgian.

Magdalena Şerban şi-a menţinut declaraţiile anterioare, susţinând că nu a încercat să le omoare pe fete, doar le-a îmbrâncit puţin. Mai mult decât atât, avocata sa a cerut ca femeia să fie plasată imediat în arest la domiciliu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Magdalena Şerban tocmai a jurat că n-a văzut metroul când a împins-o pe Alina Ciucu pe şine şi i-a dat cu piciorul în cap. A cerut să fie eliberată (Video)