Meniu
Search
x

"Mai bagi o fisă pentru o nouă viață?" Reacţia poliţiştilor după ce un şofer le-a dat radarul peste cap pe A2: "zbura" cu peste 200km/h

Weekend-ul trecut a fost unul ce a adus multă agitaţie pe drumurile din România. Oamenii au profitat de weekend-ul prelungit şi au mers fie la mare, fie la munte.

De Redactia Observator la 17.08.2022, 16:41

Au fost şi mulţi care au încălcat regulile de circulaţie. Este şi cazul unui şofer surprins de radar pe A2 cu peste 200km/h. Mai exact, 204km/h. Poliţiştii care l-au oprit au rămas consternaţi de viteza cu care acesta circula şi au tras un puternic semnal de alarmă.

"Poate mașina pe care o conduceți nu are limitări, dar noi, spre deosebire de aceste mașinării, gândim și ne putem impune limite de siguranță…limite legale! Poți să te gândești la viața ta? Poate la viața celui pe lângă care treci cu o asemenea viteză? Zilnic vă putem expune astfel de cazuri, important este să știm dacă vă mobilizează astfel de comportamente. Banii pentru amendă se fac, timpul suspendării exercitării dreptului de a conduce trece, dar cu noi ce facem? În cazul unui impact la asemenea viteză ce este de făcut? Mai bagi o fisă pentru o nouă #viață? Gândește înainte de a apăsa pedala de accelerație", a fost mesajul postat de Poliţia Română pe contul oficial de Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Mai bagi o fisă pentru o nouă viață?" Reacţia poliţiştilor după ce un şofer le-a dat radarul peste cap pe A2: "zbura" cu peste 200km/h