Antena Meniu Search
x

Video ''Maica Domnului să le aşeze cum ştie mai bine!'' Cu emoţie în suflet, credincioşii s-au închinat la o icoană făcătoare de minuni adusă tocmai din Ucraina

Zeci de credincioşi s-au strâns la o biserică din Sibiu, unde au fost aduse moaştele Sfântului Andrei, un fragment din Sfânta Cruce, dar şi alte relicve sfinte, venite tocmai din Cipru. Oamenii au avut ocazia să se închine şi la o icoană făcătoare de minuni adusă de la o mănăstire din Ucraina. 

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 08:23

Vezi și

Cu emoţie şi cu speranţă în suflete. Aşa au venit credincioşii în prima săptămână din postul Paştelui, la biserica Iacob Romanul din Sibiu. 

Cătălin Dumitrean, preot: Cuvintele nu pot înlocui emoţia pe care o am acum, atingând aceste daruri deosebite pentru că, din Sfintele Moaşte ale Sfântului Apostol Andrei, din piciorul drept care a călcat în Scythia Minor, şi cine ştie, poate s-a dus şi mai departe.

Zeci de credincioşi s-au închinat la o icoană făcătoare de minuni

Credincioşii s-au rugat şi la Icoana Maicii Domnului din Poceaev, Ucraina, despre care se spune că e făcătoare de minuni. 

Pe acelaşi subiect

Cătălin Dumitrean, preot: Dar să vedeţi câtă linişte sufletească va oferi această icoană pentru că, atingând-o oamenii şi venind aici, se vor lăsa cuprinşi de pace sufletească mai ales acum când este atâta dezbinare.  

Oamenii s-au rugat pentru sănătate, dar şi pentru pace. 

''În primul rând pentru sănătate, pentru familie, pentru mine, pentru tot poporul nostru.''

''În primul rând pentru familie şi pentru linişte şi pace în ţară şi  întreaga lume. Credem, credem şi nădăjduim că Maica Domnului să le aşeze aşa cum ştie ea mai bine.''

Odoarele sfinte vor rămâne spre închinare la Sibiu până în data de 9 martie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''Maica Domnului să le aşeze cum ştie mai bine!'' Cu emoţie în suflet, credincioşii s-au închinat la o icoană făcătoare de minuni adusă tocmai din Ucraina