Antena Meniu Search
x

Video Mama care și-a abandonat fiul de 9 ani pe holul unui spital din Galați, de negăsit. Tatăl copilului a reclamat-o la poliție, după ce a fost sunat de medici

Mama care şi-a lăsat copilul pe holul unui spital din Galaţi este în continuare de negăsit. Poliţiştii au stabilit că femeia a abandonat intenţionat copilul de 9 ani după ce îşi vizitase fiica internată acolo. Băiatul a fost recuperat în cele din urmă de tatăl lui. 

de Redactia Observator

la 18.02.2024, 14:14

Vezi și

Până în acest moment nu s-a luat o măsură concretă, asta pentru că femeia încă este căutată. Ea nu a fost găsită la adresa de domiciliu și nu a fost audiată pentru a se afla care sunt motivele pentru care și-a abandonat băiatul de 9 ani în spital. 

Și-a abandonat copilul în spital, apoi s-a făcut nevăzută

În același timp, poliția a sesizat și Direcția pentru Protecția Copilului care va demara o anchetă la locuința copiilor. În cursul zilei de ieri, femeia a venit cu băiatul de 9 ani la spitalul de copii la ora 13:00 pentru a o vizita pe cealaltă soră a băiatului, în vârstă de 8 ani. A stat câteva minune, apoi a plecat și a lăsat băiatul pe holurile spitalului intenționat. 

După câteva ore în care copilul s-a plimbat pe holurile secției de pediatrie, medicii și cadrele medicale au văzut că acel copil nu este supravegheat și că femeia cu care a venit nu mai este în spital. Atunci au sunat tatăl, care avea numărul de contact în fișa de internare a fetei, și acesta la rândul lui a sunat la poliție și a anunțat faptul că această femeie de 39 de ani i-a abandonat băiatul în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mama care și-a abandonat fiul de 9 ani pe holul unui spital din Galați, de negăsit. Tatăl copilului a reclamat-o la poliție, după ce a fost sunat de medici