Antena Meniu Search
x

Peste 100 de jandarmi, salvamontişti şi poliţişti au ajutat la găsirea mamei şi copilului dispăruţi într-o pădure din Braşov

Peste o sută de jandarmi, salvamontişti şi poliţişti au căutat timp de aproape 24 de ore o mamă şi pe copilul ei de 4 ani, dispăruţi într-o pădure din judeţul Braşov.

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 17:00

Vezi și

Peste o sută de jandarmi, salvamontişti şi poliţişti au căutat timp de aproape 24 de ore o mamă şi pe copilul ei de 4 ani, dispăruţi într-o pădure din judeţul Braşov. Atât băiatul de trei ani şi 10 luni, cât şi mama lui au fost găsiţi teferi după noaptea petrecută în pădure.

E drept, erau slăbiţi, dar fără probleme grave. Cei doi au fost văzuţi de unul dintre grupurile formate pentru căutări, în zona Tinoasa. Mama şi băiatul erau ieşiţi pe un drum forestier. Încă de ieri, duminică, voluntarii şi poliţiştii, pompierii, dar şi salvamontiştii erau pe urmele lor.

 În timp ce era la un picnic cu familia, femeia şi-a luat copilul şi, pur şi simplu, a pornit într-o plimbare pe cărările pădurii. Este posibil ca mama să se fi îndepărtat prea mult de zona din care plecase şi nu a mai ştiut calea de întoarcere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Peste 100 de jandarmi, salvamontişti şi poliţişti au ajutat la găsirea mamei şi copilului dispăruţi într-o pădure din Braşov