Antena Meniu Search
x

Video Mamă din Călărași bănuită că vrea să-și omoare copilul, oprită cu un apel la 112 al unui român din Olanda

Un român aflat în Olanda a ajutat la salvarea unui copilaș după ce a sunat la poliție în România și a anunțat că o mamă din Călărași ”s-ar afla într-o stare emoțională care ar determina-o să-i facă rău copilului ei”, anunță Poliția Română.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.08.2021, 16:29

Vezi și

Apelul la 112 al românului a fost preluat de Cosmin Ciulu, ofițer de serviciu al Centrului Operațional din cadrul Poliției Române, care în câteva minute a reușit să adune datele necesare identificării femeii, pentru a o putea repera, pornind de la profilul de Facebook al acesteia.

Polițiștii au ajuns la mamă în mai puțin de 20 de minute după apelul din Olanda

Ofițerul a transmis apoi datele obținute către Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, stabilindu-se că persoana ar avea domiciliul într-un oraș din județ. 

La nici 20 de minute după apel, polițiștii din județul Călărași au ajuns la domiciliul tinerei, unde copilul a fost găsit în siguranță.

Pe acelaşi subiect

Copilul a rămas în grija tatălui, mama a fost internată

Mama a fost condusă la sediul poliției, pentru stabilirea situației, unde a primit și consiliere psihologică. În prezent, copilul a rămas în grija tatălui, iar mama a fost internată la o unitate medicală specializată.

”Nu știm cum ar fi continuat acest caz nefericit dacă nu am fi fost anunțați la timp! Știm că s-a terminat cu bine, având în vedere operativitatea colegilor implicați și prezența de spirit a apelantului, care a contactat Poliția Română, deși se afla în străinătate. Felicitări tuturor colegilor implicați! Mulțumim, Cosmin! Știm că cele 15 minute au fost simțite ca ore!”, se arată în mesajul postat de Poliția Română, pe pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mamă din Călărași bănuită că vrea să-și omoare copilul, oprită cu un apel la 112 al unui român din Olanda