Antena Meniu Search
x

Video Mama elevei din Galați care a primit nota 3 la Evaluare și 8,25 după contestație: „Am fost şocaţi. Am fost distruși”

Mama unei eleve din Galați care a primit inițial nota 3 la Matematică, la Evaluarea Naţională, iar după contestaţie a obţinut nota 8,25 a povestit prin ce a trecut fiica ei în cele 6 zile și că un cadru didactic i-a transmis că au avut noroc pentru că în cele din urmă s-a făcut lumină în acest caz.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 09:05

Vezi și

Eleva care a trăit un coșmar după publicarea rezultatelor la Evaluare Națională 2021 înainte de contestație a terminat anul cu media 10. A primit nota 8.90 la limba română şi 3 la matematică, astfel că a decis să depună contestaţie la cea de-a doua materie. Duminică, în momentul în care au fost afişate rezultatele finale la Evaluarea Naţională, nota finală la matematică a devenit 8.25. Astfel, media finală a absolventului de clasa a VIII-a este 8.5. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Distruşi după afişarea notelor 

”Am fost pur si simplu devastați. Am fost distruși, traumatizați. A fost o perioada foarte grea, de șase zile de așteptari. Am încercat să ne calmăm. Să fim cât mai liniștiți pentru ea. Copilul își știa propria valoare. A fost un șoc pentru ea și pentru noi toți. Să vezi nota 3 după ce ai fost un elev de 9 și 10. A fost puternică, curajoasă, dar nu i-a fost ușor. Nu știm cine a greșit. Ne dorim și noi să aflăm cum s-a putut comite o asemenea eroare. Este posibil să nu fie o greșeală de corectare, ci una tehnică, de înregistrare în calculator. Mi se pare normal ca fiecare să-și asume fiecare ce a făcut. Se aștepta la 8.50. Știa ce greșeli a făcut. Nu doresc nici celor mai mari dușmani să treacă prin așa ceva”, a povestit mama tinerei pentru Observator.

”Cel mai tare m-a șocat că un cadru didactic ne-a trasnmis că ați avut noroc că s-a făcut lumină”, a mai transmis mama elevei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mama elevei din Galați care a primit nota 3 la Evaluare și 8,25 după contestație: „Am fost şocaţi. Am fost distruși”