Antena Meniu Search
x

Video Mâncare chinezească pe post de sarmale. Românii au dat năvală în zona de food court din mall-uri, a doua zi de Crăciun

Cei care au rămas în oraşe pare că abia au aştepat să se deschidă magazinele. Sătui de mesele copioase cu bucate tradiţionale, oamenii s-au îngrămădit în mall-uri. În zonele în care se serveşte mâncarea este agitaţie mare în a doua zi de Crăciun. Sarmalele sunt date pe shaorma, caltaboşul pe mâncare chinezească, iar cozonacul pe îngheţată. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 26.12.2022, 14:01

Vezi și

Încă de când s-au deschis mall-urile în această dimineaţă, agitaţia a fost peste tot în centrele comerciale. În apropierea prânzului, forfota este mai mare în zona unde se ia masa. Deşi românilor le place mâncarea tradiţională, de Crăciun românii au consumat şi în exces în unele cazuri. 

Oamenii caută mai degrabă mâncarea chinezească sau cu specific oriental pentru a mai schimba puţin gusturile. Românii au venit împreună cu prietenii şi cu familia. Cei care nu au plecat în vacanţă vor să se ocupe inclusiv de cadourile pentru Anul Nou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mâncare chinezească pe post de sarmale. Românii au dat năvală în zona de food court din mall-uri, a doua zi de Crăciun