Antena Meniu Search
x

Manelistul Dani Mocanu a fost la un pas de moarte. Accident cu el la volan: "Foarte greu la viteza asta să mai opresc maşina"

Manelistul Dani Mocanu a fost la un pas de moarte. A fost implicat într-un accident, cu el la volan.

Dani Mocanu, accident rutier
Manelistul Dani Mocanu a fost la un pas de moarte. Accident cu el la volan: "Foarte greu la viteza asta să mai opresc maşina" - Captură video

Manelistul Dani Mocanu a fost la un pas de moarte. A fost implicat într-un accident, cu el la volan.

Dani Mocanu a trecut prin clipe de groază. Se afla la volanul maşinii personale şi se îndrepta către Timişoara, acolo unde urma să susţină un concert, în momentul în care un cauciuc i-a explodat!

"Mulțumesc lui Dumnezeu că suntem ok și că am putut să opresc mașina până la urmă! E foarte greu! La viteza pe care o aveam, să îţi explodeze un cauciuc, e foarte greu! Am zis Doamne Ajută, altceva nu mai contează acum! Se poate întâmpla, se poate întâmpla oricui, îţi dai seama!", a spus Dani Mocanu, la Star Matinal de Weekend.

După sperietura zdravănă, o echipă de tractări auto i-a sărit în ajutor manelistului şi întregii sale echipe.

"Acum, jumătate din formaţie suntem în aceeaşi maşină, suntem pe o rampă ridicaţi, suntem tractaţi! A fost singura soluţie!", a mai spus Dani Mocanu, pentru Antena Stars.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Manelistul Dani Mocanu a fost la un pas de moarte. Accident cu el la volan: "Foarte greu la viteza asta să mai opresc maşina"