Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mărturia emoţionantă a bunicului fetei ucise de iubitul la care mersese în vizită. Bătrânul a fost cel care a încurajat-o să meargă în Anglia

Bunicul adolescentei despre care se presupune că a fost ucisă de iubitul ei atunci când a mers să îl viziteze în Marea Britanie a povestit despre durerea apăsătoare a dispariiei nepoatei lui şi despre regretul că a încurajat-o să meargă şi să îl viziteze pe bărbatul care i-ar fi devenit călău.

de Redactia Observator

la 09.02.2022, 19:04

Canadianca Ashley Wadsworth, în vârstă de 19 ani, a fost găsită moartă într-un apartament din Chelmsford, Essex, la doar câteva săptămâni după ce a zburat în Marea Britanie pentru a-l întâlni pe partenerul online Jack Sepple, în vârstă de 23 de ani, scrie The Sun.

Bărbatul a fost arestat la fața locului și acuzat de uciderea ei, după ce ar fi fost găsit întins lângă cadavrul ei. Bunicul îndurerat al lui Ashley, Jeff Wadsworth, a povestit cum a îndemnat-o să călătorească în Marea Britanie, deoarece „a crezut că este în siguranță”. Bătrânul de 66 de ani a declarat pentru presa străină: „Suntem  devastați. Nu-mi vine să cred”

„Am încurajat-o să meargă – am crezut că va fi momentul vieții ei. Nu m-am gândit niciodată că se va întâmpla așa ceva în Anglia, am crezut că este cel mai sigur loc din lume. Și este un loc sigur, dar acesta este un lucru deloc normal”, a adăugat bărbatul.

Ucisă de cel pe care îl iubea

Ashley a luat avionul ;i a mers să-l viziteze pe Sepple pe 12 noiembrie, după ce l-a întâlnit printr-o aplicație de dating. Ea spera să „scape de viața într-un oraș mic”, şi s-a s-a bucurat chiar de un tur prin oraşul Londra și de o excursie de o zi în Kent, ambele împreună cu familia bărbatului. În timpul călătoriei ei, Ashley a postat zeci de poze  pe Facebook, care prezintă aventurile ei. Cu toate acestea la câteva săptămâni după sosirea în Londra, tânăra a fost găsită moartă.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost împrejurările care au dus la uciderea tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Mărturia emoţionantă a bunicului fetei ucise de iubitul la care mersese în vizită. Bătrânul a fost cel care a încurajat-o să meargă în Anglia