Antena Meniu Search
x

Mărturisirea mamei Magdalenei Şerban. Femeia povesteşte cu groază despre fiica sa şi vrea să-i aducă neapărat un preot (Video)

Magdalenei Şerban, femeia care a comis crima înfiorătoare din staţia de metrou Dristor 1, era o fată cuminte şi muncitoare, până să se ducă în Spania.

Mărturisirea mamei Magdalenei Şerban. Femeia povesteşte cu groază despre fiica sa şi vrea să-i aducă neapărat un preot

Magdalenei Şerban, femeia care a comis crima înfiorătoare din staţia de metrou Dristor 1, era o fată cuminte şi muncitoare, până să se ducă în Spania, la insistenţele unei prietene, povesteşte mama ei.

Mama Magdalenei Şerban îşi aduce aminte cu amărăciune că, în urma cu doar câţiva ani, Magdalena studia Farmacia şi îşi dorea să întemeieze o familie. Femeia nu poate să-şi dea seama ce a schimbat-o pe fiica sa în asemenea hal, în are o bănuială. Mama Magdalenei Şerban crede ca singurul lucru care o mai poate ajuta pe fiica sa este un preot.

Pe acelaşi subiect

"Era o fata de nota 10 pana a plecat in Spania. Era o fata cuminte, fata muncitoare. Vorbesc la trecut pentru ca asa simt. A avut serviciu, era la un magazin, era si anul II la Farmacie la Postliceala si a luat-o o prietena de-a ei din Spania. Mi-a scris ca a patit fel si fel de traume, au inchis-o intr-o camera, iar de atunci nu ne-a mai bagat in seama. Ea a vrut sa moara, au dus-o cu forta la spital. Ea nu mai judeca. A stat o perioada acolo, a mers si barbatul meu sa stea cu ea, dar apoi nu a mai vrut sa mai vorbeasca cu noi. Parca nu mai era cu ea. Din septembrie nu am mai vorbit cu ea. Nu voia sa vorbeasca, ne dracuia, arunca cu pietre in noi. Nici Salvarea nu a vrut sa o ia, spuneau ca nu e un pericol. Eu de cand o stiu este o fata normala, de cand ii faceam baie. Parca ar fi diabolica, nu stiu cu cine sa vorbesc sa ii citeasca si un preot.", a declarat mama Magdalenei Serban.

Ucigașa de la metrou are un statut special și este considerată a fi deosebit de periculoasă chiar și pentru ea. Din acest motiv, Magdalena Șerban a fost închisă singură, într-o celulă specială, capitonată, a Spitalului Penitenciar Jilava.

Magdalena Șerban așteaptă să intre în procedurile medicale prin care se va stabili dacă a avut discernământ sau nu, atunci când a ucis-o pe Alina Ciucu împingând-o în faţa metroului și a încercat să omoare o altă tânără, în același mod. (sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mărturisirea mamei Magdalenei Şerban. Femeia povesteşte cu groază despre fiica sa şi vrea să-i aducă neapărat un preot (Video)