Antena Meniu Search
x

Maşină a Poştei Române, implicată într-un accident grav la Soleşti. A intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă

Accident groaznic pe DN 24, în localitatea Soleşti, între două autoturisme în care se aflau 3 persoane. În coliziune a fost implicată şi o maşină a Poştei Române. 

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 16:49

- ISU Vaslui

O maşină aparţinând Poştei Române a fost implicată, vineri, într-un accident de circulaţie pe DN 24, în localitatea Soleşti, în urma evenimentului nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru asigurarea zonei şi aplicarea măsurilor PSI. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. La faţa locului au fost deplasate şi două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui.

''La sosirea echipajului de intervenţie au fost găsite două autoturisme avariate, dintr-unul dintre autovehicule având loc scurgeri de lichide combustibile. Nicio persoană nu a fost încarcerată, doar unul dintre conducătorii auto necesitând îngrijiri medicale la faţa locului. Persoana în cauză a fost evaluată, a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanţei SAJ, ulterior refuzând transportul la o unitate medicală de urgenţă. Pompierii au asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri, după care au curăţat carosabilul de lichidele combustibile scurse", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit Agerpres.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Maşină a Poştei Române, implicată într-un accident grav la Soleşti. A intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă