Antena Meniu Search
x

Mașina căzută în râul Olt a fost găsită la trei metri adâncime, iar la volan se afla un tânăr din Oneşti

Duminică, un apel la 112 anunţa că o maşină cu numere de Bacău ar fi căzut în râul Olt! De atunci scafandrii au căutat-o încontinuu, iar astăzi au găsit-o.

Vezi și

Un apel la 112 anunţa, duminică seară, că o maşină cu numere de Bacău ar fi căzut în râul Olt! De atunci pompierii şi scafandrii au căutat-o încontinuu, iar astăzi au şi găsit-o. Scafandrii au descoperit-o la trei metri adâncime, aproape de mal. La volan se afla un tânăr de 30 de ani din Oneşti.

Pompierii şi scafandrii caută, în condiţii grele şi de vizibilitate redusă, maşina despre care un alt şofer a spus că circula cu viteză şi, într-o curbă, s-a făcut nevăzută.

Specialiştii au căutat fiecare metru din acea zonă, cu mare răbdare şi atenţie. Până când, unul dintre scafandrii de la ISU Hunedoara s-a lovit de ceva ce părea o parte din epavă. Vizibilitatea redusă de sub apă, de nici zece centimetri, a lăsat loc de îndoieli. Confirmarea a venit abia după ce autoturismul a fost scos din apă. Utilajul greu a venit imediat şi epava a fost dusă la mal.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal in rem şi fac cercetări amănunţite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mașina căzută în râul Olt a fost găsită la trei metri adâncime, iar la volan se afla un tânăr din Oneşti