Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Maşina unei familii, la un pas să fie spulberată de un autocar intrat pe contrasens. Imagini de infarct pe un drum din Cluj

O familie din Cluj a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie. Un şofer de autocar de 61 de ani a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat pe contrasens, direct în faţa lor. Bărbatul a reuşit să tragă de volan şi să evite impactul, dar a intrat cu maşina în şanţ. La bordul autoturismului se afla şi un bebeluş de un an. 

de Alex Prunean

la 29.08.2024 , 14:30

Totul s-a întâmplat ieri, pe drumul care leagă Cluj-Napoca de comuna Aghireşu. În imaginile surprinse de o cameră de bord se vede cum şoferul unui autocar plin cu pasageri conduce haotic pe şosea, iar într-o curbă încalcă linia continuă şi intră pe contrasens.

A evitat impactul frontal şi a ajuns în şanţ

Şoferul unui autoturism care venea din sens opus a fost nevoit să tragă de volan dreapta pentru a evita un impact frontal şi chiar a ieşit de pe şosea. Reactia conducătorului auto, de a evita accidentul, a fost justificată şi de faptul că în autoturism se afla alături de el soţia şi copilul lor.

Vezi și

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Un alt participant la trafic s-a ţinut cu maşina după şoferul autocarului şi a reuşit să-l oprească şi să-l convingă să se întoarcă la faţa locului. Au fost chemaţi şi poliţiştii, care l-au sancţionat pe bărbatul de 61 de ani. A primit o amendă de 1320 lei, dar a rămas şi fără permis de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Maşina unei familii, la un pas să fie spulberată de un autocar intrat pe contrasens. Imagini de infarct pe un drum din Cluj