Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Maşină zdrobită de TIR, în Constanţa. Şoferul a murit pe loc, iar o femeie găsită în stop cardio-respirator s-a stins la spital

Tragedie într-o localitate din judeţul Constanţa. Două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, după ce o maşină s-a izbit de un TIR. 

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 11:25

Impactul a fost atât de violent încât victimele au rămas înacarcerate. Alertaţi de zgomotul puternic, oamenii care care locuiesc în zonă au sunat imediat la 112.

Doi morţi şi doi răniţi, după un accident cumplit în Constanţa

La fața locului au intervenit Detașamentul Medgidia, cu descarcerarea, SMURD B2, autospeciala pentru victimele multiple, elicopterul SMURD şi un echipaj SAJ.

Vezi și

În urma accidentului, şoferul autoturismului nu a mai putut fi salvat, iar cele două pasagere din maşina acestuia au fost transportate de urgenţă la spital. Din păcate, una dintre ele, căreia i-a fost aplicat protocolul de resuscitare, s-a stins la scurt timp.

Pe mâinile medicilor a ajuns şi şoferul TIR-ului.  

Poliţiştii constănţeni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele şi circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Maşină zdrobită de TIR, în Constanţa. Şoferul a murit pe loc, iar o femeie găsită în stop cardio-respirator s-a stins la spital