Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină zdrobită de TIR, într-un accident cumplit petrecut în Reșița. Șoferul din autoturism a fost descarcerat

Un accident cumplit s-a produs miercuri, pe DN 58B, în municipiul Reșița, între un TIR și un autoturism. Șoferul din autoturism, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost descarcerat şi extras din mașină în stare de inconștiență.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.07.2021, 13:13

Potrivit primelor informații, accidentul din cartierul Moniom s-a soldat cu o singură persoană rănită: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de aproximativ 45-50 ani. Acesta a fost transportat de urgență la UPU Reșița în stare de inconștiență, prezentând numeroase plăgi și traumatisme.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și două ambulanțe SAJ.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație pentru mai multe minute.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Evenimente » Mașină zdrobită de TIR, într-un accident cumplit petrecut în Reșița. Șoferul din autoturism a fost descarcerat