Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină zdrobită de TIR, într-un accident cumplit petrecut în Reșița. Șoferul din autoturism a fost descarcerat

Un accident cumplit s-a produs miercuri, pe DN 58B, în municipiul Reșița, între un TIR și un autoturism. Șoferul din autoturism, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost descarcerat şi extras din mașină în stare de inconștiență.

De Ana Maria Ghiarasim la 07.07.2021, 13:13

Potrivit primelor informații, accidentul din cartierul Moniom s-a soldat cu o singură persoană rănită: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de aproximativ 45-50 ani. Acesta a fost transportat de urgență la UPU Reșița în stare de inconștiență, prezentând numeroase plăgi și traumatisme.

La locul accidentului au intervenit un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și două ambulanțe SAJ.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație pentru mai multe minute.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Iulia Pop.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Mașină zdrobită de TIR, într-un accident cumplit petrecut în Reșița. Șoferul din autoturism a fost descarcerat