Antena Meniu Search
x

Video Mașini făcute praf într-un accident mortal pe DN1, la Brașov. Doi oameni au murit, alți patru au ajuns la spital

Trei mașini s-au făcut praf într-un accident mortal care a avut loc marți, pe DN 1, la primele ore ale dimineții, în județul Brașov. Doi oameni au murit, iar traficul a fost blocat între Beclean şi Dridif timp de mai bine de trei ore.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2021, 13:44

Vezi și

Potrivit IPJ Brașov, accidentul s-a produs în jurul orei 05.10, pe DN1, la km 241, pe sectorul de drum cuprins între localitățile Dridif și Beclean din județul Brașov.

Una dintre victimele accidentului a murit la spital

În urma producerii accidentului rutier au rezultat 6 victime, dintre acestea 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la fața locului.

Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital. Aceasta fusese preluată în stop-cardiorespirator de la locul accidentului și a murit la spital. 

Pe acelaşi subiect

La testarea celorlalți doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Șoferii care au supraviețuit accidentului nu erau băuți

Polițiștii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mașini făcute praf într-un accident mortal pe DN1, la Brașov. Doi oameni au murit, alți patru au ajuns la spital