Antena Meniu Search
x

Video Maşinile vin valuri de la mare. Sfaturile poliţiştilor pentru a fi evitat un nou carambol pe Autostrada Soarelui

A fost un weekend cum n-am mai văzut de mult timp la mare. A fost bătaie pe un loc de cazare, dar şi pentru un loc în apă, spre fericirea celor care se aşteptau la un sezon slab. După două zile de plajă şi distracţie, turiştii plătesc preţul relaxării. Aglomerația de pe plajă s-a mutat in trafic şi o mare de maşini se îndreaptă acum spre casă.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.08.2021, 21:45

Vezi și

Sunt momente în care se circulă bară la bară. Tocmai de aceea, poliţiştii oferă turiştilor o rută alternativă, o rută ocolitoare: Mangalia - Negru Vodă - Topraisar - Autostrada Soarelui. E drept, sunt câţiva kilometri în plus de ocolit, dar măcar nu staţi blocaţi în trafic.

Sunt şi alte sfaturi pe care poliţiştii le dau şoferilor care pleacă spre casă. Pe lângă faptul că trebuie să aibă răbdare şi să nu îşi piardă controlul, să păstreze distanţa în trafic şi să folosească luminile de avarie atunci când opresc sau când încetinesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Maşinile vin valuri de la mare. Sfaturile poliţiştilor pentru a fi evitat un nou carambol pe Autostrada Soarelui