Antena Meniu Search
x

Video Mecanicul trenului de călători care a provocat accidentul feroviar din Roșiori a fost reținut

Mecanicul trenului de călători care a lovit, luni, un marfar aflat în mers, în Teleorman, a fost reținut pentru 24 de ore.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.03.2023, 20:33

Vezi și

În continuarea cercetărilor în dosarul penal privind accidentul feroviar de luni, din stația Roșiori Nord, polițiștii Poliției Transporturi Teleorman au dispus reținerea mecanicului, pentru 24 de ore. Mecanicul are 36 de ani și este din localitatea Filiași.

Patru persoane au ajuns la spital

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale, procurorul dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile, precum și punerea acestuia în libertate, informează IPJ Teleorman.

Mecanicul, care urma să intre în stație la altă linie, a depășit semnalul de intrare în stație, care era deja în poziția OPRIRE și a tamponat ultimul vagon al trenului de marfă, aflat în mers pentru garare, informa Compania Națională de Căi Ferate CFR SA. Mai multe persoane au fost rănite, 4 dintre acestea ajungând la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mecanicul trenului de călători care a provocat accidentul feroviar din Roșiori a fost reținut