Antena Meniu Search
x

Video Medic chirurg din Târgu Jiu, reținut pentru luare de mită. Gheorghe Neață era de gardă la spital, când a fost săltat de polițiști

Medicul Gheorghe Neață, chirurg la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, a fost reținut de procurorii de pe lângă Tribunalul Gorj pentru infracțiunea de fapte de luare de mită. Acesta a fost audiat, fiind reținut pentru 24 de ore.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2021, 13:35

Vezi și

Anchetatorii au efectuat percheziții la spitalul din Târgu Jiu și la domiciliul medicului, de unde au fost ridicate mai multe sticle de băutură. Medicul chirurg Gheorghe Neață era de gardă la spital, atunci când a fost reținut de polițiști.

Medicul a fost denunțat de patru persoane

Potrivit anchetatorilor, până în prezent s-au probat în cauză 13 infracțiuni de luare de mită. Inițial au existat 4 denunțuri, adică 4 martori care au conturat faptul că medicul chirurg condiționează actul medical pretinzând sume de bani. Astfel, în perioada 6-16 iunie 2021, deci un timp destul de scurt, din administrarea parțială a probatoriului, a rezultat că medicul a primit sume de bani și bunuri de la 9 persoane. 

Medicul Gheorghe Neață avea 710 mii de lei în cabinetul de la spital

Pe acelaşi subiect

La percheziții au fost identificate în cabinetul său de la spital suma de 710 mii de lei, mai multe sticle de alcool, parfumuri, țigări și cafea. Există suspiciunea că acestea proveneau din infracțiunea de luare de mită.

Medicul Gheorghe Neață a fost reținut pentru următoarele 24 de ore.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Alin Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Medic chirurg din Târgu Jiu, reținut pentru luare de mită. Gheorghe Neață era de gardă la spital, când a fost săltat de polițiști