Antena Meniu Search
x

Video Medicul din Călăraşi, prins drogat la volan, continuă să trateze pacienţi. De ce nu ia conducerea spitalului nicio măsură

Şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Călăraşi a fost prins drogat la volanul maşinii sale. Medicul anestezist care tocmai ieşise din tură a fost oprit de poliţişti, în timpul unui control de rutină în trafic. Aparatul DrugTest ar fi arătat că medicul era pozitiv pentru mai multe substanţe. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.11.2022, 14:40

Vezi și

Kovaci Emeric, medic anestezist şi şeful secţiei de ATI de la Spitalul Judeţean Călăraşi a fost prins, seara trecută, drogat la volanul maşinii sale. În timpul unui control în trafic bărbatul a fost oprit de un echipaj de Poliţie, iar după ce a fost testat cu aparatul DrugTest a reieşit că acesta se afla sub influenţa drogurilor. Oamenii legii ar fi găsit şi o seringă suspectă în maşina sa. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge şi urină. 

Medicul continuă să profeseze

Conducerea spitalului aşteaptă rezultatele anchetei, timp în care medicul continuă să trateze pacienţii. Nu a fost luată nicio măsură împotriva lui, deşi a fost prins drogat la volan. Medicul profesează de mai mulţi ani şi a devenit cunoscut în Călăraşi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Medicul din Călăraşi, prins drogat la volan, continuă să trateze pacienţi. De ce nu ia conducerea spitalului nicio măsură