Antena Meniu Search
x

Bărbat lăsat fără un bolid Mercedes de 50.000€ la Vama Giurgiu

Un bărbat a rămas fără un bolid Mercedes în valoare de 50.000 de euro, după ce a încercat să intre în România, prin Vama Giurgiu.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.01.2020, 09:47

Un bărbat a rămas fără un bolid Mercedes în valoare de 50.000 de euro, după ce a încercat să intre în România, prin Vama Giurgiu.

Totul s-a întâmplat ieri, 15 ianuarie 2020, atunci când bărbatul, un cetăţean grec în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat la Vama Giugiu, la volanul unui autoturism marca Mercedes în valoare de 50.000 de euro.

"Cu ocazia verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Belgia, la data de 15.01.2020", se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

Luat la întrebări, bărbatul a declarat că a cumpărat maşina din Grecia şi nu ştia că aceasta fusese furată, chiar dacă alerta de furt fusese dată cu numai câteva ore înainte.

Poliţiştii din vama Giurgiu au confiscat un Mercedes de 50.000 de euro

"În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 50.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T. P.F Giurgiu până la finalizarea cercetărilor", au mai arătat poliţiştii de frontieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Bărbat lăsat fără un bolid Mercedes de 50.000€ la Vama Giurgiu