Antena Meniu Search
x

MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Petronela, tânăra moartă într-un TERIBIL ACCIDENT provocat de soţul BĂUT şi fără permis. A lăsat în urmă 4 copilași ...

Petronela Narița, în vârstă de 30 de ani, mamă a patru copilaşi, şi-a pierdut viaţa, aseară, după ce maşina în care se afla, condusă de către soţul său, Flavius, băut şi fără permis auto, s-a răsturnat pe o stradă din Abrud.

Petronela Narița, în vârstă de 30 de ani, mamă a patru copilaşi, şi-a pierdut viaţa, aseară, după ce maşina în care se afla, condusă de către soţul său, Flavius, băut şi fără permis auto, s-a răsturnat pe o stradă din Abrud.

Potrivit Poliţiei Alba, bărbatul a pierdut controlul volanului moment în care maşina a rupt un gard şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, Petronela a fost rănită grav, fiind transportată în comă la Spitalul Câmpeni. Medicii au cerut rapid intervenţia unui elicopter SMURD, însă tânăra s-a stins înainte să fie preluată de echipajul medical aerian.

Pe acelaşi subiect

Soţul acesteia, în vârstă de 36 de ani, conducea sub influenţa băuturilor alccolece, nu avea şi era sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată pe etilotest fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat de către poliţişti pentru ucidere din culpă care urmează a stabili dacă vor lua sau nu măsuri preventive faţă de acesta.

În urma ei, femeia a lăsat patru copilaşi şi, din nefericire, micuţii au rămas și fără tată, acesta fiind astăzi reținut pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă.

Petronela este acum plânsă de apropiați, iar mesajele de condoleanțe curg pe rețelele de socializare. 

”Am sperat ca este un vis din care o sa ma trezesc si nimic din el sa nu fie adevarat Dar uite ca nu a fost asa, e pe cat se poate de real si trist Dumnezeu a hotarat ca 4 copilasi sa ramana fara mama Petro Narita si noi mai putini cu o Verisoara. Nu suntem noi vrednici sai contestam decizile doar sa ne rugam pt sufletul ei Dumnezeu sa o odihneasca in pace”

”Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să îi dea putere să treacă prin această grea încercare! Parcă e un vis, la fel cum ziceai și tu”

”Dumnezeu s-o odihnească în pace păcat că şa dus aşa cum s-a dus multă putere la copilaşi rămaşi în urmă !”

”Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu vie. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra copiilor tai si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! 

Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodata si mereu vei fi in inimine noastre. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

”Dumnezeu sa- i ierte si pe cei mici sa-i aiba in grija!”

”Pacat de tineretea ei si mai mare pacat de cei patru copilasi care au ramas fara mamica lor! Cu siguranta „calaul” ei isi va primi adevarata pedeapsa peste ani, cand cei patru ingerasi il vor intreba de mamica lor…Dumneeu s-o odihneasca in pace si s-o ierte!!! SINCERE CONDOLEANTE!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » MESAJE SFÂŞIETOARE pentru Petronela, tânăra moartă într-un TERIBIL ACCIDENT provocat de soţul BĂUT şi fără permis. A lăsat în urmă 4 copilași ...