Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou: "Cu toţii ne uităm la anul nou cu speranţa şi cu dorinţa ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete"

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat transmite într-un mesaj pe Facebook că îi doreşte ca noul an să fie şi un an al înţelegerii, al înţelepciunii şi al colaborării, între noi toţi, pentru un viitor mai bun, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 13:04

Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou: "Cu toţii ne uităm la anul nou cu speranţa şi cu dorinţa ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete"

Secretarul de stat în MAI precizează că anul 2021 a fost unul greu pentru toţi, care a însemnat unele dintre cele mai mari provocări pentru fiecare, oameni de rând, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgenţă, şi nu numai.

”Anul 2021 a fost unul greu pentru toţi. Un an care a însemnat unele dintre cele mai mari provocări pentru fiecare dintre noi, oameni de rând, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgenţă, şi nu numai! Cu toţii ne uităm la anul nou cu speranţa şi cu dorinţa ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete, să fie un an frumos, un an al succesului şi al realizărilor”, a scris Raed Arafat în postarea pe Facebook. ”Eu sper că anul viitor să fie şi un an al înţelegerii, al înţelepciunii şi al colaborării, între noi toţi, pentru un viitor mai bun. Astfel de speranţă nu are cum să devină realitate decât dacă înţelegem cât de mult depindem unii de ceilalţi şi începem să acţionăm pentru binele altora şi nu numai pentru binele nostru, să facem tot posibilul că fiecare pas pe care îl facem să fie unul care deschide drumul altora şi care poate să ne ducă spre viaţă pe care întradevăr ne-o dorim, nouă şi urmaşilor noştri”, mai spune şeful DSU.

Arafat spune că, ”la final de an, vrea să le adreseze mulţumirile sale tuturor celor care s-au implicat şi au făcut tot posibilul să fie alături de semenii lor şi de cei care au nevoie de ei fie că vorbim de medici, asistenţi, infirmieri, pompieri, piloţi, poliţişti, jandarmi, militari şi nu numai”. ”Vreau să le mulţumesc colegilor din cadrul DSU, din cadrul CNCCI şi întregului personal din cadrul centrelor judeţene de coordonare pentru întreaga activitate depusă care a însemnat şi ore nedormite în scopul de a rezolva multe dintre problemele apărute pe parcursul întregului an. Vă urez tuturor un an nou fericit, sănătate şi multe realizări!", a mai spus Raed Arafat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mesajul lui Raed Arafat de Anul Nou: "Cu toţii ne uităm la anul nou cu speranţa şi cu dorinţa ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete"