Antena Meniu Search
x

Primele măsuri după incidentele în lanţ de la metrou. Toate staţiile vor fi păzite de jandarmi

Staţiile de metrou vor fi păzite de jandarmi! Asta au decis astăzi deputaţii care deja au modificat legea.

Vezi și

Staţiile de metrou vor fi păzite de jandarmi! Asta au decis astăzi deputaţii care deja au modificat legea.

Paza la metrou este asigurată în acest moment de i firmă privată cu care Metrorex are contract. Cel mai probabil, nu pe bani puţini, dar nu aici este problema, ci mai degrabă eficienţa serviciilor de pază de la metrou.

Anul acesta au fost foarte multe incidente în staţii, comparativ cu alte perioade. Vorbim şi de fapte mărunte, furturi saau tâlhării, dar mai grav este că vorbim de crime, tentative de sinucidere sau acte sinucigaşe reuşite

Tânăra care şi-a pierdut viaţa pentru că o femeie, care este acum în custodia autorităţilor, a împins-o în faţa trenului. Pornind de la aceste argumente, plasarea efectivelor de jandarmi este justificată.

Oricum, va mai dura puţin până jandarmii vor apărea la metrou. Va fi emisă o hotărâre de guvern prin care să se explice, concret, cum vor păţi jandarmii staţiile de metrou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Primele măsuri după incidentele în lanţ de la metrou. Toate staţiile vor fi păzite de jandarmi