Antena Meniu Search
x

Ministrul Apărării a postat, pe Facebook, o fotografie în care face publice mai multe parole

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a publicat pe Facebook mai multe fotografii, printre care și una în care apar mai multe parole, din cadrul vizitei de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

de Redactia Observator

la 24.03.2021, 13:56

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Gafă pe pagina de Facebook a ministrului Apărării. Nicolae Ciucă a postat o serie de fotografii printre care și una care conținea mai multe parole, respectiv de acces la o videoconferință, la un laptop, dar și la o adresă de e-mail. Fotografia a fost ștearsă după câteva ore, însă a fost încărcată din nou pe Facebook de jurnalista Ana Poenariu, de la Rise Project.

”Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României.

Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă”, scrie Ciucă pe Facebook alături de mai multe fotografii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre respectivele poze, din neatenție, ministrul a publicat și o fotografie cu mai multe parole. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ministrul Apărării a postat, pe Facebook, o fotografie în care face publice mai multe parole