Antena Meniu Search
x

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, are din nou Covid: "Nici de data asta nu m-a impresionat. Sper că va fi ultima noastră întâlnire"

Ministrul Apărării a anunțat, joi, într-o postare pe pagina de Facebook, că s-a îmbolnăvit pentru a doua oară de COVID-19, şi că de miercuri se află în izolare. Vasile Dîncu spune că nu are simptome, se simte foarte bine şi este nerăbdător să revină alături de colegii din minister și Guvern.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 10:04

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, are din nou Covid: "Nici de data asta nu m-a impresionat. Sper că va fi ultima noastră întâlnire" - Facebook

"Se spune că marile întâlniri ale vieţii sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puţin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie vieţile de aproape 2 ani. L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, aşadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire", a scris Vasile Dîncu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vasile Dîncu este în izolare, după ce s-a infectat din nou cu coronavirus

Ministrul a precizat că, începând de miercuri, se află în izolare.

"Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanţă, am suspendat doar întâlnirile faţă în faţă şi audienţele. Nu am simptome, mă simt foarte bine şi sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naţionale şi din Guvernul României. Să ne revedem sănătoşi!", a mai scris Vasile Dîncu, care a mai fost infectat cu coronavirus în luna noiembrie 2021. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, are din nou Covid: "Nici de data asta nu m-a impresionat. Sper că va fi ultima noastră întâlnire"