Antena Meniu Search
x

Video Minivacanța de Rusalii. Cât costă un weekend la un hotel de 4 stele cu all-inclusive, în Mamaia

Se anunţă vreme perfectă pe litoral pentru minivacanţa de Rusalii, iar mii de turişti sunt aşteptaţi să se distreze la malul mării. Hotelierii profită şi ei, iar în locul preţurilor piperate, au apărut tarife speciale.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.06.2024 , 08:42

Hotelierii au pregătit tot felul de oferte interesante de Rusalii. De exemplu, în stațiunea Mamaia, la un hotel de 3 stele, prețurile pornesc de la 196 de lei pe noapte, fără mic dejun, iar un hotel de 4 stele, prețurile pornesc de la 313 lei pe noapte. 

Oferte pe litoral de Rusalii

La un hotel cu servicii all-inclusive, tot în stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 359 de lei. Iar pachetele pentru trei nopțide Rusalii încep de la 1140 de lei. 

Vezi și

În Eforie Nord, prețurile la hotelurile de 3 stele pornesc de la 136 de lei, iar la hotelurile de 4 stele de la 354 de lei. 

În Jupiter, la hotelurile de 3 stele tarifele pornesc de la 150 de lei pe noapte (fără micul dejun inclus). Pentru cei care vor să aleagă un hotel de 4 stele, prețurile încep de la 879 de lei pe noapte, cu regim all-inclusive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Minivacanța de Rusalii. Cât costă un weekend la un hotel de 4 stele cu all-inclusive, în Mamaia