Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de Rusalii, la iarbă verde. Cum s-au distrat turiştii care au ales muntele în acest weekend

Drumeţii în natură, plimbări cu telegondola sau grătare la iarbă verde, trasee de aventură, ori plimbări cu barca pe lac. De toate aceste experienţe au avut parte turiştii care au ales muntele pentru această minivacanţă de Rusalii. Iar distracţia o să continue şi astăzi. De mâine, 5 iunie, aglomeraţia o să se mute pe şosele.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 04.06.2023, 08:10

Vezi și

Potecile din Masivul Postăvarul au părut neîncăpătoare pentru turiştii veniţi să se bucure de spectacolul inedit oferit de natură. Plimbările cu barca pe lac au fost doar câteva dintre activităţile care i-au cucerit iremediabil pe cei care au ales să îşi petreacă minivacanţa aici. Cel puţin deocamdată, cine a ales muntele la sfârşit de săptămână, nu a făcut o alegere greşită. Vremea este foarte frumoasă, şi aici la Lacul de Agrement avem de toate. Tiroliană, ambarcaţiuni pe lac şi multe, foarte multe poteci de bătut la picior.

Mâine, 5 iunie, este ultima zi din această minivacanţă de Rusalii

"Avem o mulţime de activităţi, de la peretele de căţărat, de la activităţi de căţărat. Avem şase trasee uşoare, patru trasee medii şi unul foarte greu. Avem trasee şi pentru copii mici, între patru şi şapte ani, cinci la număr", a declarat Alexandra Manui, instructor parc de aventură. Aglomeraţie a fost şi în Harghita, la Cascada Vârşag. Turiştii s-au înghesuit să facă fotografii cu priveliştea care pur şi simplu îţi taie respiraţia. "Zona este splendidă. E înconjurată de dealuri, de munţi. E o zonă de relaxare specifică Harghitei, unde avem practic un cadru natural. Totul este înconjurat de natură. Asta mi-a plăcut aici", spune un turist.

Cei care nu au avut timp să îşi rezerve un loc de vacanţă la munte, au ales să petreacă minivacanţa în apropierea casei, la un grătar, la iarbă verde. Iar platoul de la marginea pădurii Bejan a fost plin de oameni de toate vârstele, care au încins grătarele și au făcut sport. Mâine, 5 iunie, este ultima zi din această minivacanţă de Rusalii, iar aglomeraţia din staţiuni o să se mute pe şosele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de Rusalii, la iarbă verde. Cum s-au distrat turiştii care au ales muntele în acest weekend