Antena Meniu Search
x

Video Misiune dificilă a salvamontiştilor din Hunedoara. Salvatorii au mers câteva ore pentru a ajunge la turistul rănit

Misiune dificilă a salvamontiştilor din Hunedoara. Un turist care se afla, ieri, în drumeţie, în munţii Retezat, a alunecat şi s-a accidentat grav pe Valea Şteviei.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 09:38

Vezi și

La faţa locului, au intervenit mai mulţi salvatori care au avut de parcurs un drum de câteva ore pentru a ajunge la rănit, fiind nevoie şi de ajutorul unui elicopter SMURD. Tânărul era aproape leşinat şi avea umărul dislocat, şi mai multe traumatisme. A fost transportat la Spitalul Haţeg.

În aceeaşi zi, spre seară, salvatorii montani maramureşeni au ajutat şi ei un bărbat de 47 de ani, cu probleme medicale, care nu se mai putea deplasa şi a rămas într-o zonă greu accesibilă a localităţii Băița. Echipajul i-a acordat primul ajutor, iar după l-a cărat până la ambulanţă, fiind transportat la spital pentru investigaţii şi tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Misiune dificilă a salvamontiştilor din Hunedoara. Salvatorii au mers câteva ore pentru a ajunge la turistul rănit