Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte chinuitoare, în Galați. Un bărbat de 57 de ani și-a dat foc la casă și și-a tăiat gâtul, ca să își ia viața

Incident de-a dreptul șocant în Galați. Un bărbat de 57 de ani și-a luat viața în casa din comuna Fârțănești. Bărbatul s-a tăiat la gât și a dat foc locuinței. A fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul judetean Galați însă, din cauza rănilor grave suferite, a murit la scurt timp după. 

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 16:31

Moarte chinuitoare, în Galați. Un bărbat de 57 de ani și-a dat foc la casă și și-a tăiat gâtul, ca să își ia viața Moarte chinuitoare, în Galați. Un bărbat de 57 de ani și-a dat foc la casă și și-a tăiat gâtul, ca să își ia viața - Profimedia (poză ilustrativă)

"Inițial, localnicii au anunțat un incendiu la gospodăria bărbatului, dar când au ajuns pompierii de la Punctul de Lucru Târgu Bujor, incendiul fusese stins de cetățeni. Pe fondul arsurilor de gradul I a fost solicitat un echipaj SAJ, care a stabilizat bărbatul și a solicitat interventia elicopterului SMURD deoarece victima avea o plagă de 10 cm în zona gâtului si pierduse mult sânge", au declarat autoritățile. 

S-a tăiat la gât și a dat foc locuinței, ca să-și ia viața

Deși a fost trasportat la spital cu un elicoper SMURD, bărbatul nu a reușit să supraviețuiască și a murit la scurt timp după. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Moarte chinuitoare, în Galați. Un bărbat de 57 de ani și-a dat foc la casă și și-a tăiat gâtul, ca să își ia viața