Antena Meniu Search
x

Video Moarte cumplită pentru un tânăr de 18 ani. S-a înecat sub privirile îngrozite ale fratelui, după ce a nimerit într-o groapă, în apele Dunării

Un tânăr de numai 18 ani şi-a pierdut viaţa sub privirile îngrozite ale fratelui său, în timp ce se afla la scăldat în apele Dunării. Cei doi fraţi au mers la plaja de pe malul braţului Borcea, unde mai erau zeci de oameni. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 18.07.2022, 14:18

Vezi și

Se pare că băiatul, care nu ştia să înoate, a nimerit într-o groapă, iar fratele său a încercat să-l tragă zadarnic la suprafaţă. Tânărul a fost scos la mal de oamenii din zonă, iar echipajele de salvare au încercat să-l resusciteze. 

Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat minute în şir pe tânăr, însă fără rezultat, aşa că au fost nevoiţi să declare decesul. Băiatul se afla în acea zonă împreună cu fratele său, a intrat în apă deşi nu ştia să înoate şi a nimerit într-o groapă adâncă formată din cauza curenţilor puternici. Fratele său a încercat să îl salveze, dar a fost în zadar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru un tânăr de 18 ani. S-a înecat sub privirile îngrozite ale fratelui, după ce a nimerit într-o groapă, în apele Dunării