Antena Meniu Search
x

Video Moarte cumplită pentru un tânăr ploieştean. A intrat cu motocicleta într-un parapet, apoi a fost proiectat într-o mașină

Accident cumplit, aseară, în zona Spitalului Judeţean din Ploieşti. Un tânăr în vârstă de 32 de ani a murit pe loc, după ce a intrat cu motocicleta în plin, într-un autoturism.

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 08:52

Vezi și

Bărbatul a încercat să depăşească o maşină, dar a pierdut controlul din pricina vitezei excesive şi a intrat cu motocicleta în parapetul de pe mijlocul şoselei, de unde a fost proiectat pe contrasens, într-o maşină care circula regulamentar. 

Impactul a fost devastator, iar motociclistul a fost aruncat zeci de metri pe şosea. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Şoferiţa autoturismului, în vârstă de 42 de ani, a fost preluată de echipajele medicale sosite la faţa locului, dar viaţa nu îi este pusă în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru un tânăr ploieştean. A intrat cu motocicleta într-un parapet, apoi a fost proiectat într-o mașină