Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister în Mehedinţi: Femeie găsită fără suflare în casa în care locuia cu fiul şi soţul său

Moarte învăluită în mister în Mehedinţi. O femeie a fost găsită fără viaţă în casă, prezentând mai multe vânătăi pe corp, în zona capului şi abdomenului.

de Monica Palade

la 20.09.2022, 14:52

Moarte învăluită în mister în Mehedinţi: Femeie găsită fără suflare în casa în care locuia cu fiul şi soţul său

Iniţial, anchetatorii au crezut că au de-a face cu o crimă, iar principalii suspecţii erau fiul şi soţul femeii, alături de care aceasta locuia.

Moartea femeii a fost una patologică

În urma autopsiei, totul a luat o altă turnură. Moartea femeii a fost una patologică, iar loviturile descoperite pe trupul său nu au avut nicio legătură cu moartea sa, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Alerta a fost dată de bărbatul femeii, care a anunţat un vecin că şi-a găsit soţia moartă în casă. Cel din urmă a sunat la poliţie, iar oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au descoperit-o pe aceasta fără viaţă. Incidentul a avut loc în satul Câmpu Mare, din comuna mehedințeană Bala. Familia este cunoscută ca fiind una dezorganizată, având probleme cu alcoolul.

Nu este singura tragedie din familie. Un alt fiu s-ar fi sinucis. Şi acesta avea probleme cu alcoolul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte învăluită în mister în Mehedinţi: Femeie găsită fără suflare în casa în care locuia cu fiul şi soţul său