Antena Meniu Search
x

Moartea cumplită a unei copile de 13 ani, înecată în Siret. Fata de 11 ani cu care era la scăldat a scăpat cu viaţă, după ce un localnic le-a auzit strigătele disperate

Tragedie fără margini în Neamț. O copilă de 13 ani a murit înecată în râul Siret. Fetița a mers la scăldat împreună cu prietena ei, în vârstă de 11 ani. Un localnic le-a văzut și nu a mai apucat să o salveze decât pe fata de 11 ani. 

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 20:36

Moartea cumplită a unei copile de 13 ani, înecată în Sire
Moartea cumplită a unei copile de 13 ani, înecată în Sire - ISU Neamț

Conform datelor comunicate de autorităţile din Neamţ, copilele de 11, respectiv 13 ani au mers la scăldat, în localitatea Doljeşti, iar la un moment dat un localnic ar fi observat că acestea au nevoie de ajutor.

Copila de 13 ani a murit înecată

A reușit să salveze doar fetița de 11 ani. Cealaltă fata, în vârstă de 13 ani, a fost căutată cu disperare atât de localnici, cât şi de către echipaje de pompieri care s-au deplasat la faţa locului cu mijloace de intervenţie specifice.

A fost găsită la scur timp de localnici și a fost supusă manevrelor de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de paramedici pentru a o salva, copila a gost declarată moartă la fața locului. 

În cauză poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Moartea cumplită a unei copile de 13 ani, înecată în Siret. Fata de 11 ani cu care era la scăldat a scăpat cu viaţă, după ce un localnic le-a auzit strigătele disperate