Antena Meniu Search
x

Video Momentul când un scandalagiu este imobilizat de 5 bărbaţi, după o scenă dintr-o benzinărie din Constanţa. Ar fi consumat droguri înainte de incident

Un bărbat de aproximativ 30 de ani s-a dat în spectacol ieri, în parcarea unei benzinării din Constanţa. Agitat, recalcitrant şi pus pe scandal, bărbatul a devenit în cele din urmă agresiv, moment în care angajaţii au sunat imediat la 112.

de Redactia Observator

la 23.06.2023, 08:11

Vezi și

Un echipaj de poliţie a sosit de urgenţă la faţa locului, iar întreaga intervenţie a fost filmată de un client al benzinăriei. În imagini se vede cum bărbatul pus pe scandal opune rezistenţă oamenilor legii, veniţiţi să îl liniştească.

Doi martori la întreaga scenă au sărit în ajutorul lor pentru a-l imobiliza pe scandalagiu. Chiar şi aşa, bărbatul a fost pus cu greu la pământ. În cele din urmă, acesta a fost încătuşat şi condus la maşina de poliţie. A fost transportat mai apoi la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, şi se află acum în grija medicilor.

Se pare că bărbatul ar mai fi avut în trecut probleme psihice, însă de data aceasta martorii cred că bărbatul ar fi consumat droguri înainte de scandal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul când un scandalagiu este imobilizat de 5 bărbaţi, după o scenă dintr-o benzinărie din Constanţa. Ar fi consumat droguri înainte de incident