Antena Meniu Search
x

Video Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat la pământ. Florin avea doar 35 de ani şi era tatăl a două fetiţe

Florin avea doar 35 de ani, două fetiţe de 7 şi 9 ani şi ajunsese şef de post în comuna mehedinţeană Husnicioara. Nimic nu anunţa tragedia care avea să aibă loc.

de Alin Ghiciulescu

la 28.02.2024, 17:56

Vezi și

Poliţistul s-a prăbuşit ca secerat la pământ într-un local din comună. Ultimele momente din viaţa sa au fost surprinse de o cameră de supraveghere.

A căzut ca secerat la pământ

În imagini se vede cum bărbatul merge legănat spre baia localului. Intră şi în doar câteva secunde cade la pământ. Angajaţii şi oamenii care se aflau în local se grăbesc să îi acorde primul ajutor. Din păcate, pentru Florin nu s-a mai putut face nimic. Inima lui s-a oprit definitiv.

Incidentul a avut loc luni seara. Colegii lui Florin au făcut apel pentru a strânge bani pentru familia colegului lor.

Pe acelaşi subiect

„Fac apel la bunătatea dumneavoastră! Luni seara, colegul și prietenul meu Stanciulescu Cristian, șef de post la o comună din Mehedinți, a pierdut lupta cu viața. Inima sa a cedat la doar 35 de ani.

Colegul nostru avea două fetițe, una de 7 ani și una de 9 ani. Cele două fetițe își vor lua rămas bun de tatăl lor la vârsta la care alți copii merg cu tații lor în parc, la film, la serbare. Cel mai greu este pentru soția sa, care va trebui să fie atât de puternică încât să le încurajeze și pe cele două fetițe, să fie mamă, să fie tată.

Am să las contul IBAN al soției colegul meu, iar dacă aveți posibilitatea și bunăvoință puteți ajuta.

Fiecare contribuție aduce speranță și sprijin pentru cele două fetițe care trec prin momente atât de grele. Să ne unim și să le oferim o rază de lumină în această perioadă întunecată. Orice gest de generozitate poate face o diferență enormă în viața lor. O distribuire ar fi de mare folos!

Nume

STANCIULESCU DORINA-SIMONA

IBAN

RO58BTRL RON CRT 0290 397 601

Swift

BTRLRO22”, au scris colegii.

“Suntem cuprinși de emoție și tristețe! Colegul nostru agent principal de poliție Stănciulescu Florin-Cristian a plecat mult prea devreme dintre noi! Inima mare a șefului postului de poliție Husnicioara din IPJ Mehedinți a încetat să mai bată la numai 35 de ani.

Florin a absolvit Școala de Agenți de Politie ”Vasile Lascar” Câmpina în 2012, iar din 2019 a fost numit șeful postului de poliție din comuna Husnicioara, unde și-a îndeplinit cu profesionalism și dăruire atribuțiile profesiei.

Florin era și un bun familist fiind căsătorit și părintele a două fetițe superbe de 7 și 9 ani. Drag coleg vei rămâne în memoria noastră ca un OM de onoare și un bun profesionist.Corpul Național al Polițiștilor transmite familiei greu încercate sincere condoleanțe cu promisiune că Florin nu va fi uitat. Drum lin camarade! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat la pământ. Florin avea doar 35 de ani şi era tatăl a două fetiţe