Antena Meniu Search
x

Video Momentul halucinant în care șoferul vâlcean încearcă să-și omoare tatăl și fratele, călcându-i cu mașina, a fost filmat

Imagini șocante filmate pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un șofer încearcă să-și omoare tatăl și fratele, călcându-i cu mașina. Grozăvia s-a întâmplat la sfârșitul lunii trecute, individul intrând cu un Ford Focus pe contrasens şi ulterior pe trotuar, pentru a-i lovi pe cei doi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.12.2022, 16:22

Vezi și

Înregistrarea șocantă a fost făcută publică de Vocea Vâlcii, iar imaginile surprins momentul în care un vâlcean, aflat la volanul unui Ford Focus, dă intenționat cu mașina peste tatăl și fratele lui. I-a spulberat mai întâi pe șosea, apoi a încercat să-i lovească pe trotuar. S-a întâmplat în după-amiaza zilei de 30 noiembrie, pe Bulevardul Dem Rădulescu, din Râmnicu Vâlcea. 

A rămas cu mașina suspendată pe trotuar, în timp ce încerca să-și omoare tatăl și fratele

Individul a fost reținut, apoi arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă la omor calificat asupra a doi membri de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 01 decembrie 2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat asupra a doi membrii de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La data de 01.12.2022, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă. de 30 de zile. 

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, in după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, pe B-dul Dem Rădulescu unde se aflau aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, in mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică", se arată în comunicatul Parchetului vâlcean.

Procurorii au mai precizat că investigațiile au fost efectuate "impreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea Serviciul de Investigaţii Criminale", iar "cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Momentul halucinant în care șoferul vâlcean încearcă să-și omoare tatăl și fratele, călcându-i cu mașina, a fost filmat