Antena Meniu Search
x

Un vâlcean a vrut să-și omoare tatăl și fratele călcându-i cu mașina. I-a spulberat mai întâi pe șosea, apoi a continuat să-i lovească pe trotuar

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încerat să-și omoare tatăl și fratele, călcându-i intenționat cu mașina. Grozăvia s-a întâmplat în Râmnicu-Vâlcea, individul intrând cu un Ford Focus pe contrasens şi ulterior pe trotuar, pentru a-i lovi pe cei doi.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 10:55

Un vâlcean a vrut să-și omoare tatăl și fratele călcându-i cu mașina. I-a spulberat mai întâi pe șosea, apoi a continuat să-i lovească pe trotuar - Observator

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a transmis vineri că procurorii au reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor calificat asupra a doi membri de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a rămas cu mașina suspendată pe trotuar, în timp ce încerca să-și omoare tatăl și fratele

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 01 decembrie 2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat asupra a doi membrii de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. La data de 01.12.2022, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă. de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, in după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, pe B-dul Dem Rădulescu unde se aflau aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, inculpatul a încercat în continuare, in mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică", se arată în comunicatul Parchetului vâlcean, potrivit News.ro.

Procurorii precizează că investigațiile au fost efectuate "impreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea Serviciul de Investigaţii Criminale", iar "cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Un vâlcean a vrut să-și omoare tatăl și fratele călcându-i cu mașina. I-a spulberat mai întâi pe șosea, apoi a continuat să-i lovească pe trotuar