Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care cei doi deținuți care au aruncat în aer bancomatul din Șiria evadează. Legaţi la mâini unul de celălalt, au profitat de neatenția polițiștilor

Evadarea celor doi deţinuţi din Arad, care în vară au aruncat în aer un bancomat din localitatea Şiria, a fost surprinsă de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum cei doi coboară din maşina poliţiei, legaţi la mâini unul de celălalt, aduşi de la Reşiţa pentru prelungirea mandatului.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 08:35

Într-un moment de neatenţie pentru cei doi poliţişti care îi însoţeau, deţinuţii o iau la fugă ca din puşcă, iar pe drum reuşesc să scape de cătuşe. La scurt timp însă, unul din deţinuţi este prins, iar cel de-al doilea, abia după patru ore, la 20 de kilometri de Arad.

Momentul în care cei doi hoți evadează

Doi dintre cei trei indivizi care au aruncat în aer un bancomat din Şiria, Arad, au evadat de sub escortă. Ar fi trebuit să ajungă în faţa magistraţilor pentru prelungirea măsurii arestării preventive.

Vezi și

"În momentul debarcării bărbaţilor, aceştia au reuşit să fugă, unul dintre ei fiind identificat imediat de către poliţişti şi reţinut", spune Mădălin Herbei - IPJ Arad.

Cel prins rapid este un cetăţean albanez, în vreme ce complicele său, Radu Gheorghe Gheju, a reuşit să-şi piardă urma. A urmat un plan pus la cale împreună cu soţia. Femeia i-a lăsat o maşină în apropiere de Tribunalul Arad. O armată de poliţişti a împânzit judeţul. Individul s-a bucurat de "libertate" doar patru ore.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Momentul în care cei doi deținuți care au aruncat în aer bancomatul din Șiria evadează. Legaţi la mâini unul de celălalt, au profitat de neatenția polițiștilor