Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care doi hoţi intră peste o femeie în casă, în Capitală. Au bătut-o crunt, însă au plecat cu mâna goală

Doi tineri de 25 şi 26 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii din Capitală după ce au intrat mascaţi în casa unei femei din Sectorul 3, cu intenţia de-a o tâlhări. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Femeia a fost bătută crunt de indivizi, apoi aceştia au plecat cu mâna goală, pentru că nu au găsit niciun ban în locuinţă.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.04.2024, 17:49

Vezi și

Bogdan Dinu, reporter Observator: Totul s-a întâmplat dimineața, în jurul orei 3:30, atunci când hoții au sărit gardul din spatele acestei case. Au ajuns, în cele din urmă, la ușa locuinței pe care au găsit-o descuiată și au intrat peste femeie în casă. Au forțat-o să le ofere sumele de bani pe care aceasta le avea în locuință, dar și obiectele de valoare. Femeia a refuzat de fiecare dată, motiv pentru care cei doi bărbați au început să o și lovească pe victimă când au văzut că nu reușesc să obțină sumele de bani au decis să se retragă, au fugit. Au fost prinși de polițiștii Capitalei care i-au reținut pentru 24 de ore. Au ajuns astăzi în fața unui judecător de la Judecătoria Sectorului 3, iar magistratul a decis să-i plaseze în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Sunt acum cercetați pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Momentul în care doi hoţi intră peste o femeie în casă, în Capitală. Au bătut-o crunt, însă au plecat cu mâna goală