Antena Meniu Search
x

Momentul în care o elevă din Pitești este agresată și pusă de o fată să îi lingă adidașii

Poliţia municipiului Piteşti a deschis o anchetă, după ce în mediul online au fost publicate imagini în care se vede cum o adolescentă o loveşte cu pumnii şi cu picioarele pe o fată şi o pune să îi lingă încălţămintea, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 15:06

Vezi și

Conform jurnaliştilor de la anchetaonline.ro, care au publicat imaginile, agresoarea are 13 ani, iar fata bătută are 12 ani. În filmul postat de către jurnaliştii locali se vede cum una dintre fete o bate pe cealaltă, înjurându-o. 

O altă adolescentă a filmat întreaga ceartă dintre cele două

Victima încearcă că discute cu agresoarea, folosind, la rândul său, expresii obscene. În imagini se vede că lângă fata bătută, care se află pe o bancă, mai stă o adolescentă care nu intervine, după cum nici persoana care a filmat scena violentă nu a intervenit între cele două. Mama fetei bătute a declarat jurnaliştilor locali că agresoarea i-a turnat fiicei sale suc în cap şi pus-o pe să îi lingă încălţămintea.  

”În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două minore, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş este abilitat să comunice următoarele: În cursul dimineţii de 14 octombrie a.c., ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Poliţia judeţeană Argeş. 

Oficialii instituţiei au precizat, pentru News.ro, că până vineri după amiază nu au primit nicio sesizare din partea rudelor fetei agresate cu privire la incidentele care au fost filmate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Momentul în care o elevă din Pitești este agresată și pusă de o fată să îi lingă adidașii