Antena Meniu Search
x

Video "Oprește că trag!" Momentul în care șoferul beat și drogat cu cocaină și barbiturice a fost prins de polițiști, în Constanța

Un bărbat beat și drogat cu cocaină și barbiturice, fără permis de conducere și aflat sub control judiciar, a fost forțat să tragă pe dreapta cu focuri de armă de către polițiști, în Constanța. Intervenția dramatică a agentului șef Adrian Chisoiu și a agentului șef principal Cătălin Boiangiu a fost filmată.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 07.08.2021, 15:25

Vezi și

Un bărbat de 37 de ani a fost oprit, sâmbătă, cu focuri de armă în Constanța, și reținut pentru 24 de ore. Pe lângă alcool, individul a consumat și droguri, iar ancheta a scos la iveală că era sub control judiciar din iunie pentru furt și conducere fără permis.

În urma testării rapide pentru substanțe psihoactive, rezultatul a reieșit pozitiv pentru cocaină și barbiturice, anunță IPJ Constanța. De asemenea, bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, pentru furt calificat și conducere fără permis, fapte săvârșite în luna iunie a acestui an. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

"Azi dimineață în jurul orelor 7, în timp ce ne deplasam cu autospeciala din dotare pe Bulevardul I. C. Brătianu spre direcția Valu Traian, de pe strada Corbului am observat că a ieșit un autoturism Volkswagen Passat care scotea foarte mult fum. Am hotărât să mergem după mașina în cauză, să oprim conducătorul auto, și să întrebăm ce se întâmplă. Am dat drumul la semnale și când am ajuns în dreptul lui i-am solicitat prin portavoce să oprească pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, crezând că nu a auzit i-am mai solicitat o dată să oprească, moment în care acesta a accelerat. Am pornit în urmărirea conducătorului auto iar când am văzut că aceasta refuză să oprească am încercat să-l blochez de mai multe ori cu mașina, m-a ocolit pe contransens, și văzând că există posibilitatea unui accident rutier i-am cerut colegului meu să scoată armamentul din dotare și să execute focuri de armă în plan vertical", a povestit agentul șef principal Cătălin Boiangiu.

Pe acelaşi subiect

"În urma focurilor efectuate, cele două anvelope, stânga față și stânga spate, au fost sparte, motiv pentru care conducătorul auto a fost nevoit să oprească pe partea dreapta. Conducătorul auto a coborât din acel autoturism împreună cu pasagerul din dreapta", a spus și agentul șef Adrian Chisoiu

Polițiștii au tras opt focuri de armă pentru a-l determina să oprească

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, când polițiștii Biroului Rutier Constanța au încercat să oprească un șofer care se deplasa în oraș. Pentru că nu a oprit, polițiștii au plecat în urmărirea șoferului. Pentru a opri mașina, polițiștii rutieri au tras 8 focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția roților. După imobilizarea mașinii, cei doi ocupanți au încercat să fugă, polițiștii reușind să-i prindă în scurt timp și să stabilească identitatea acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Oprește că trag!" Momentul în care șoferul beat și drogat cu cocaină și barbiturice a fost prins de polițiști, în Constanța