Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care un adolescent de 16 ani din Galaţi sare cu bicicleta în faţa unui TIR. A fost lovit în plin şi târât câţiva metri

Un adolescent de 16 ani a fost rănit grav în urma unui accident rutier care s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri pe DN25, pe raza comunei Lieşti din judeţul Galaţi.

de Redactia Observator

la 24.06.2022 , 11:41

Potrivit IPJ Galaţi, tânărul circula pe o bicicletă şi a fost acroşat de un TIR în timp ce încerca să traverseze şoseaua naţională. În urma impactului adolescentul, a fost grav rănit şi transportat la spital. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum adolescentul este lovit în plin de TIR şi târât câţiva metri.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

"Accident rutier, aseară,  în jurul orei 22.20, pe DN 25, în localitatea Liești,  soldat cu rănirea unei persoane. Din primele verificări,  a rezultat că victima,  un minor, de 16 ani, care circula pe bicicletă, ar fi fost acroșată de un autocamion, în timp ce ar fi traversat drumul mai sus menționat. Adolescentul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.", au transmis poliţiştii din Galaţi. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Momentul în care un adolescent de 16 ani din Galaţi sare cu bicicleta în faţa unui TIR. A fost lovit în plin şi târât câţiva metri