Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bătrân cade ca secerat, după ce trece strada într-o comună din Galaţi. A murit pe loc

Un bărbat în vârstă de 75 de ani s-a prăbuşit, în plină stradă, şi a rămas întins pe caldarâm după ce a traversat şoseaua, în comuna Slobozia Conachi din Galaţi. Acesta ar fi suferit un stop cardiac, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic să îl salveze din braţele morţii. Momentul dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 16:29

Vezi și

Scene dramatice, filmate de o cameră de supraveghere din comuna gălăţeană Slobozia Conachi. Un bărbat de 75 de ani a căzut ca secerat pe stradă, imediat după ce traversase pe trecerea de pietoni.

Bărbatul a căzut ca secerat

Potrivit informaţiilor oferite de reporterii Observator, bărbatul a suferit un stop cardiac. Acestuia i-ar fi alunecat de pe cap căciula, iar când a încercat să o aşeze la loc s-a prăbuşit fără viaţă.

Ambulanţa şi elicopterul SMURD care au ajuns la faţa locului nu i-au putut salva însă viaţa. Medicii l-au resuscitat în zadar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un bătrân cade ca secerat, după ce trece strada într-o comună din Galaţi. A murit pe loc