Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un șofer din Maramureş forţează bariera pe centura Băii Mari, cu puţin timp înainte de trecerea unui tren

Noi imagini care surprind indiferenţa unora dintre şoferi au fost filmate joi după-amiaza în Maramureş. Un bărbat a forţat bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, fără a se gândi la pericolul la care se expune.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.10.2022, 17:14

Imagini Amator Vezi și

Update: IPJ Maramureş a transmis un comunicat cu privire la eveniment. "În urma apariției în mediul online a unor imagini video, în care apare un autoturism care ocolește barierele de la nivel cu cale ferată, polițiștii s-au sesizat din oficiu și vor efectua verificări, pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale care se impun."

Incidentul a fost filmat pe centura Băii Mari, în jurul orei 18. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum şoferul autoturismului iese din coloană, ocoleşte pe contrasens bariera şi îşi continuă nestingherit drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Din primele informaţii se pare că autoturismul aparţine vicepreşedintei Consiliului Judeţean Maramureş, iar volanul acestuia s-ar fi aflat chiar fiul acesteia. Potrivit martorilor, şoferul a forţat bariera cu puţin timp înainte ca pe acolo să treacă un tren care mergea Bucureşti. 

Material realizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer din Maramureş forţează bariera pe centura Băii Mari, cu puţin timp înainte de trecerea unui tren