Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un șofer și pasagerul lui o iau la fugă după un accident, în Iași. Ce au descoperit poliţiştii când au ajuns la locul impactului

Un șofer s-a făcut nevăzut cu tot cu pasager după producerea unui accident într-o intersecție din zona Moara de Foc, din municipiul Iași. Accidentul a avut loc în jurul orei 10.00 și s-a soldat cu rănirea unei persoane.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2021, 17:41

Vezi și

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum cele două mașini, ambele marca Volkswagen, se ciocnesc în intersecție, iar după câteva secunde, portiera uneia dintre mașini de deschide, iar șoferul și pasagerul său o iau la fugă, așa cum reiese din imaginile obținute de reporterul Observator Clara Mihociu.

Celălalt șofer implicat în accident a fost rănit.

La scurt timp după producerea accidentului, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto care a fugit de la locul accidentului, însă acesta este în continuare liber. 

”În urma verificărilor in bazele de date, a rezultat că bărbatul nu ar detine permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului ar fi false. Persoana este căutată de polițiști pentru a fi condusă la sediul poliției pentru audieri”, anunță IPJ Iași.

Potrivit polițiștilor, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui auto fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui auto cu număr fals de înmatriculare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer și pasagerul lui o iau la fugă după un accident, în Iași. Ce au descoperit poliţiştii când au ajuns la locul impactului